Hrvatska obrtnička komora sufinancira nastup obrtnika na 11. Međunarodnom sajmu poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2020. godine Sajam će se održati u terminu od 24.-27. ožujka 2020. godine.

Hrvatska obrtnička komora, uz sufinanciranje nastupa u iznosu od 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora za svoje članove, priprema nastup po principu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Gračanica-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma GRAPOS EXPO, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, ulaznice za sajam-kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Mole se obrtnici da, ukoliko su zainteresirani za organizirani i sufinancirani nastup, utoliko ispunjene prijavne materijale što prije dostave u Hrvatsku obrtničku komoru, kako bi stručna služba Komore na vrijeme pripremila njihov nastup na sajmu budući je izložbeni prostor ograničen i sam sajam zadaje rokove pripreme i najave nastupa kao i izlagača HOK-a.

 

 

Preuzmite :

 

Informacije

Prijava izlaganja

Prijava izlaganja za poduzetnike koji nisu članovi HOK-e

Privola za obradu osobnih podataka

Centar za plin Hrvatske i Hrvatska stručna udruga za plin (HSUP), članica Međunarodne plinske unije (IGU), pozivaju Vas da prezentacijom znanstveno-stručnog rada i/ili tehničko-komercijalne prezentacije, pridonesete uspješnosti JUBILARNOG 35. MEĐUNARODNOG ZNANSTVENO-STRUČNOG SUSRETA STRUČNJAKA ZA PLIN, koji će se tradicionalno održati od 6. do 8. svibnja 2020. godine u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji.

Jedna od najvećih međunarodnih plinskih konferencija i izložbi u srednjoj i jugoistočnoj Europi očekuje sudjelovanje više od 600 vodećih stručnjaka za plin i energetiku, tj. predstavnika oko 230 organizacija i ustanova iz područja energetskog i plinskoga gospodarstva i više od 45 izlagača iz 20 zemalja Europe i svijeta.

Detaljnije informacije ovdje:

Hrvatska obrtnička komora sufinancira 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora za kolektivan nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2020.

Tematske grupe izlaganja su : "Tehnika i transport", "Gradnja i modernizacija", "Stanovanje i uređenje", "Obrtništvo i malo poduzetništvo kao generator razvoja gospodarstva".

Branše koje se prezentiraju na sajmu obuhvaćaju slijedeće djelatnosti: obradu metala, proizvodnju strojeva i opreme, obradu drveta, izradu alata, građevinsku stolariju i materijale, proizvodnju namještaja, preradu plastike i gume, građevinarstvo, obnovljive izvore energije, izrade dijelova za vozila i strojeve, elektroniku i energetiku, umjetničke i tradicijske obrte, ručni rad te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Udruženje obrtnika Novska Vas poziva na 81. Sajam obrtništva i održivog gospodarstva u Novskoj koji će se održati 13. prosinca 2019. u Sportskoj dvorani Srednje škole Novska, Tina Ujevića 2c.

U organizaciji Grada Novske, Razvojne agencije Grada Novske – NORA, Turističke zajednice Grada Novske i Udruženja obrtnika Novska program započinje svečanim otvorenjem u 10:00h koje će uveličati visoki dužnosnici Republike Hrvatske.

Kako bi doprinijeli razvoju gospodarstva novljanskog područja pripremljene su tri zanimljive panel rasprave o značajnim temama:

  1. Kružno gospodarenje u drvnoj industriji s početkom u 11:00h
  2. Prilike i izazovi poduzetništva u Novskoj s početkom u 14:00h
  3. NOVSKA – središte gaming industrije s početkom u 16:00h

Također, pozivamo Vas da sudjelujete u natjecanju jer smo osigurali bogate poklon pakete za posjetitelje i izlagače.

 

PREUZMITE PRIJAVNICU - OVDJE (ROK ZA PRIJAVU JE 29.11.2019)

 

 11.,12. i 13. listopada 2019. održan je 21. sajam gospodarstva u Zaprešiću. Ovaj već tradicionalni sajam organizira Udruženje obrtnika Zaprešić u suradnji sa gradom Zaprešićem. Na sajmu već dugi niz godina redovito sudjeluju i velikogorički obrtnici predstavljajući velikogoričko Udruženje obrtnika na zaprešićkom sajmu.

 Ove godine iz Velike Gorice na sajmu su se predstavili: VEGOPRES METAL strojobravarska radiona, vlasnika Željka Popovčića, METAL POPOVČIĆ kovinotokarska radiona, vlasnika Mladena Popovčića, MODNI SALON IVANČICA, obrt za proizvodnju i usluge, vlasnice Višnje Vučin, te OPG Željko Popovčić.

Stranica 1 od 5

Iznajmljujemo 2 poslovna prostora u zgradi Doma obrtnika, Kurilovečka 5, Velika Gorica
Iznajmljivanje poslovnog prostora
-Prizemlje 150 m2 + 50 m2 -Prvi kat 30 m2 ....................... Informacije na: 01/6222 110

Please publish modules in offcanvas position.