Nastavno na održanu izvanrednu sjednicu Kriznog stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije, i donesene preporuke o neodržavanju javnih okupljanja,

Bjelovarski sajam d.o.o.  obavještava da se sajamska manifestacija 23. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije i 5. Drvni svijet, NEĆE ODRŽATI u zakazanom terminu od 27. – 29. ožujka 2020. godine.

Slijedom preporuka Kriznog stožera civilne zaštite i vrlo neizvjesne situacije s Corona virusom obavještavamo Vas da se 5. Zagrebački obrtnički sajam čije održavanje je bilo predviđeno od 22.-24.travnja 2020 ODGAĐA.

Sukladno preporukama ministarstva zdravstva Federacije BiH i ostalih nadležnih institucija vezano uz javna okupljanja i uz nove okolnosti oko širenja korona virusa (COVID-19) kod nas i u svijetu, Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru (Mostarski sajam), koji se trebao održati od 31. 3. do 4. 4. 2020. godine, odgađa se do daljnjeg.

 

Na žalost moramo Vas informirati da je Hrvatska obrtnička komora obaviještena od Uprave sajma u Gračanici da je službeno do daljnjega odgođeno održavanje 11. Međunarodnog sajma poduzetništva i obrta GRAPOS EXPO u Gračanici 2020., koji se trebao održati od 14.-17.04.2020. godine.

 

Citiramo Vam obavijest sa stranice Grada Gračanice vezanu uz službeno odgađanje održavanja sajma GRAPOS EXPO 2020.:

U skladu s preporukom Ministarstva zdravstva Federacije BiH, ostalih institucija, te Kriznog štaba Grada Gračanica, a vezano za javna okupljanja i nove okolnosti oko širenja Corona virusa, kod nas i u svijetu Međunarodni sajam “GRAPOS-EXPO 2020” Gračanica koji se trebao održati od 14. do 17. aprila, odgađa se do daljnjeg.

Svako održavanje sajma u okolnostima koje su vezane za Corona virus ne bi imalo smisla ni efekta, niti bi bilo odgovorno prema izlagačima, posjetiocima i osoblju sajma.

Zdravlje svih je najvažnije.

Za “BOMS-EXPO” d.o.o.                                                                Gradonačelnik

Nedžad Nuhanović, s.r.                                                                  Nusret Helić, s.r.

Na jučerašnjoj izvanrednoj sjednici Organizacijski odbor donio je odluku kojom se 25. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede „VIROEXPO“ odgađa. Stav je svih organizatora i pokrovitelja sajma da se zbog sigurnosti izlagača i posjetitelja sajam treba odgoditi do jeseni odnosno rujna mjeseca ove godine.

Odgoda je rezultat aktualne situacije i preporuke Stožera za zaštitu od corona virusa RH, da se odgode ili otkažu skupovi koji okupljaju 1000 ili više sudionika, što je svakako slučaj sa sajmom VIROEXPO 2020. godine.

Više informacija može se pronaći na linku internet stranice sajma: http://viroexpo.com.hr/2020/03/zbog-opasnosti-od-sirenja-koronavirusa-odgoden-je-25-medunarodni-sajam-gospodarstva-obrtnistva-i-poljoprivrede-viroexpo-2020-ocekuje-se-da-ce-se-odrzati-ove-jeseni/

Stranica 1 od 7

Please publish modules in offcanvas position.