Hrvatska obrtnička komora sufinancira 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora za kolektivan nastup članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu 2020.

Tematske grupe izlaganja su : "Tehnika i transport", "Gradnja i modernizacija", "Stanovanje i uređenje", "Obrtništvo i malo poduzetništvo kao generator razvoja gospodarstva".

Branše koje se prezentiraju na sajmu obuhvaćaju slijedeće djelatnosti: obradu metala, proizvodnju strojeva i opreme, obradu drveta, izradu alata, građevinsku stolariju i materijale, proizvodnju namještaja, preradu plastike i gume, građevinarstvo, obnovljive izvore energije, izrade dijelova za vozila i strojeve, elektroniku i energetiku, umjetničke i tradicijske obrte, ručni rad te svu ostalu ponudu obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu "ključ u ruke" - svaki izlagač priprema: svoje prezentacije na sajmu, izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, i dobiva: [dva natpisa, reprezentaciju, dežurnu osobu, transport eksponata na relaciji Zagreb-München-Zagreb i postavu] na štandu, najavu nastupa prema službama sajma München, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.


Naziv sajma : Međunarodni obrnički sajam München 2020. (IHM 2020.) www.ihm.de

Adresa sajma: Willy-Brandt-Allee 1, D-81829 München; Njemačka

Termin održavanja: 11.-15.03.2020.

Radno vrijeme sajma: 09,30-18,00 sati

Cijena izlagačkog prostora, uz sufinanciranje HOK-a za članove HOK-a od 50% iznosi 121,00 EUR.a po m2 + PDV (25%), odnosno ukupno za platiti 151,25 EUR/mstandardno uređenog izložbenog prostora.

Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2 osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2 .

Za prijavu nastupa izlagač mora zadovoljiti: 

1) Prijavu - obvezno navesti potreban namještaj na štandu

2) Podatke o robi i/ili promotivnim materijalima koji se šalju na sajam

3) Poslana roba mora odgovarati robi navedenoj u obrascu "Podaci o robi izlagača"


Dostava prijavnog materijala - u Hrvatsku obrtničku komoru - adresa :Ilica 49/II, p.p. 166, 10002 Zagreb, putem telefaksa : 01/48 46 610

ili ispunjenu i potpisanu prijavu skenirati i poslati putem elektroničke pošte : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

ROK PRIJAVE NASTUPA : 15.01.2020. ILI DO POPUNE IZLOŽBENOG PROSTORA

 

PREUZMITE -

Detaljnije informacije o Sajmu 

Prijava izlaganja

Privola za obradu osobnih-podataka

 

 

 

 11.,12. i 13. listopada 2019. održan je 21. sajam gospodarstva u Zaprešiću. Ovaj već tradicionalni sajam organizira Udruženje obrtnika Zaprešić u suradnji sa gradom Zaprešićem. Na sajmu već dugi niz godina redovito sudjeluju i velikogorički obrtnici predstavljajući velikogoričko Udruženje obrtnika na zaprešićkom sajmu.

 Ove godine iz Velike Gorice na sajmu su se predstavili: VEGOPRES METAL strojobravarska radiona, vlasnika Željka Popovčića, METAL POPOVČIĆ kovinotokarska radiona, vlasnika Mladena Popovčića, MODNI SALON IVANČICA, obrt za proizvodnju i usluge, vlasnice Višnje Vučin, te OPG Željko Popovčić.

TRANS-BAU - specijalizirani sajam transporta, građevinskih strojeva i zaštitne opreme  koji se održava u sastavu sajma AMBIENTA od 9.-13. listopada 2019. godine na Zagrebačkom Velesajmu u Paviljonu 11A te ispred Paviljona 9

22. obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije u Križevcima  održat će se 09. studenog (subota) 2019. u velikoj Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca Križevci te u Sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog i pripadajućim vanjskim prostorima ispred dvorana.

Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima razvio se u značajnu sajamsku priredbu tako da su na prošlogodišnjem sajmu, izlagali obrtnici i poduzetnici iz Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i iz 5 hrvatskih županija (229 izlagača na 1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora).

Tema Sajma je Strukovno obrazovanje, a obrtnici koji žele mogu prisustvovati stručnim skupovima koji će se održavati tijekom Sajma.

Svi zainteresirani za posjet 22. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije mogu se javiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za sva dodatna pojašnjenja i konkretnog dogovora posjete sajmu molimo da se obratite tajniku Komore i direktoru Sajma Boži Baraću na mob: 098 249 401.

Ove godine Sajam će se održati 09.11.2019, u centru grada Nova Gradiška, u velikom grijanom šatoru, na preko 1200 m2.

Specifičnost ovog sajma je što okuplja samo kvalitetne i uspješne  izlagače iz svijeta vjenčanja iz cijele kontinentalne Hrvatske i posjetitelje.

Sajam se održava jedan dan, između 10:00h-20:00h. Tada započinje velika večernja gala modna revija s bogatim glazbeno scenskim nastupima u koju se mogu uključiti svi izlagači sa Sajma. 

Sajam je namijenjen svim obrtnicima i poduzetnicima iz svijeta vjenčanja (frizeri,fotografi,dizajneri, kozmetičari,zlatari,tekstilna industrija,svečane haljine i muška odijela, dekorateri, cvjećari, svjećari, slastičari, catering, organizatori vjenčanja, šatori, obućari, proizvođači vina, likera itd.)

U linku se nalazi prijavnica za izlaganje i skica prostora.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na mob. 098 1310 981 !

 

Preuzmite :

PRIJAVA IZLAGANJA

SKICA PROSTORA

 

 

Stranica 1 od 5

Iznajmljujemo 2 poslovna prostora u zgradi Doma obrtnika, Kurilovečka 5, Velika Gorica
Iznajmljivanje poslovnog prostora
-Prizemlje 150 m2 + 50 m2 -Prvi kat 30 m2 ....................... Informacije na: 01/6222 110

Please publish modules in offcanvas position.