Preporuke za obavljanje djelatnosti pripreme i posluživanja hrane (catering) tijekom epidemije COVID-19

HZJZ objavio je Preporuke za obavljanje djelatnosti pripreme i posluživanja hrane (catering) tijekom epidemije COVID-19.

Preporukama je propisano je da na mjestima predviđenim za održavanje događaja, priredbe ili manifestacije treba osigurati prostor od najmanje 4m2 po osobi. Broj osoba pritom uključuje organizatore, sudionike i ostalo osoblje koje sudjeluje u organizaciji događaja.

Maksimalan broj sudionika u objektima u djelatnosti pripreme i posluživanja hrane (catering) je:

- od 27. svibnja 2020. u zatvorenim prostorima 100, a u otvorenim 150 ljudi;

- od 15. lipnja 2020. u zatvorenim prostorima 200, a u otvorenim 250 ljudi;

- od 1. srpnja 2020. u zatvorenim prostorima 300, a u otvorenim 500 ljudi.

 

Datoteke za preuzimanje:
Preporuke_za_catering_27_05.pdf

Please publish modules in offcanvas position.